Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Bevezetés

2014.07.29. 10:48 Nguyen

Ez a blog általánosságban véve a sportfogadásról, módszerekről, stratégiákról szól, nem konkrét tippekről és esélylatolgatásokról. Ha a konkrét tippek és eredmények érdekelnek, látogasd meg a Facebook-oldalunkat!

Pár dolgot fontos megemlítenünk:
1. A sportfogadás egy játék, és nem munka. Mindig tartsd ezt szem előtt, mielőtt megteszel egy fogadást! Ha ebből akarnál meggazdagodni, akkor inkább most hagyd abba a szerencsejátékot!
2. Mindig csak annyit költs szerencsejátékra, aminek az elvesztése még nem fájna! Soha ne vedd biztosra, hogy nyersz! Mindig gondold át, hogy mennyire érintene nehezen, ha veszítenél? Ha nagyon, akkor inkább ne fogadj! De ami a legfontosabb: tudni kell veszíteni. Ha egy tipped nem jött be, a lehető legrosszabb, hogy rögvest - akár még nagyobb téttel - kompenzálni próbálod a kiesést. Ez az, ami a függőséghez vezet.
3. Nincs olyan, hogy biztos tipp. Ahogy a neve is mutatja, ez egy SZERENCSEjáték. Matematikai-fizikai képtelenség egy sportesemény kimenetelét biztosra megmondani, és ezen a tényen az sem változtat, ha valaki pénzt kér a tippekért. (Mi teljes mértékben elzárkózunk ettől.)

Végül ne feledjük: ez egy játék, és maradjon is az!

Szólj hozzá!

Címkék: függőség bevezetés sportfogadás totó tippmix szerencsejáték góltotó bet365

A bejegyzés trackback címe:

https://toto-goltoto.blog.hu/api/trackback/id/tr796529449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása